2015 m. kovo 5 d., ketvirtadienis

Vištos kepsniukai tešloje

Žiauriai parasta ir skanu!

Vištos krūtinėlę supjaustyti kepsniais, paprieskoniuoti, padruskinti, galima uždėti česnako ar svogūno gabaliukų. Sukarpyti maisto maišelį ir įdėti vištos gabaliukus tarp tų maišiukų. Prasieiti su mėsos plaktuku, gerai išmušti mėsą, kad būtų gražūs kepsniukai.
Padaryti plakinį - kiaušinis, šiek tiek pieno, miltų ir druskos. Turi gautis tiršta kaip grietine tešla. Galima į ją įdėti prieskonių.
Vištos kepsniukus pamirkyti tešloje is visų pusių ir įdėti kepti į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepti po kelias min iš abiejų pusių.

Galima supjaustyti vištą piršteliais ir nemušus kepti :)

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą