Miltai ir kiaušiniai

2015 m. kovo 5 d., ketvirtadienis

Škotiški kiaušiniai (Scotch eggs)

3 kiaušiniai
3 žalios dešrelės
1 kiaušinis
keli šaukštai pieno
miltai
džiūvėsėliai


Reikia labai minkštai išvirti kiaušinius. Pvz užvirus pavirti 3-4 minutes. Tada staigiai atšaldyti ir nulupti. Mėsos nieko ruošti nereikia, tiesiog perpjauti dešrelę, nulupti odą, paimti mesą ir ja gražiai aplipdyti kiaušinį, stengtis kiaušinio nespausti, nes gali sutraižkyti :) Ir tada rankas sušlapinus labai gražiai apsiklijuoja. Tada viską pavolioti miltuose, vėliau kiaušinio ir pieno plakinyje (pieno įpilti daugiau nei kiaušinio), nu ir galiausiai atsargiai su šakute pavolioti džiūvėseliuose. ir vuolia. Ideti i orkaitę, nustatytą 400 farenheito ir pakepti 30-35 min. vieną kartą apsukus. Mums užteko ir po vieną kiaušinį. Labai tinka spanguolių padažas. Manau vet koks gaivesnis padažas tinka. O gal ir majonezas su šiek tiek česnako. 

Gražios eigos foto čia Bonappetit.com

Pranešimą parašė Eglė ties 09:40
Siųsti el. paštu BlogThis!Bendrinti sistemoje XBendrinti sistemoje „Facebook“Bendrinti sistemoje „Pinterest“
žymės: dešrelės, kiaušiniai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Naujesnis pranešimas Pradinis puslapis
Užsisakykite: Rašyti komentarus (Atom)

Apie mane

Eglė
Rodyti visą mano profilį

Tinklaraščio archyvas

  • ▼  2015 (8)
    • ▼  kovo (8)
      • Giedrės mamos obuolių pyragas
      • Plikyti sausainiai
      • Vištos kepsniukai tešloje
      • Vištienos kepsniukai
      • Blynai su grūdėta varške
      • Amerikietiški pancakes
      • Špinatų kukulaičiai
      • Škotiški kiaušiniai (Scotch eggs)
Tema „Paprastas“. Teikia „Blogger“.