2015 m. kovo 5 d., ketvirtadienis

Vištienos kepsniukai

Vištienos file (tinka nuo kulšelės arba krūtinėlė)
 0,5 a.š. druskos
0,5 a.š. pipirų mišinio
paprikos
česnako

Supjaustyti išilgais kepsniukais. Jeigu vištos krūtinelė, vieną pusę perpjauti išilgai - gaunas du kepsniukai. Pamarinuoti turimais prieskoniais (svarbu, kad mėsa būtų sausa prieš tepliojant prieskoniais). Galima ilgiau palaikyti, žiūrint kiek laiko turi. Į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus ir į įkaitintą (ant pakankamai aukštos ugnies) įdėti kepsniukus. Jei ploni kepsniukai užteks kepti trumpai - vieną pusę 3 min, ir kitą 3-4. Jei storesni, tada jau ilgiau.

Patiekti su dauug daržovių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą