Miltai ir kiaušiniai
2015 m. kovo 5 d., ketvirtadienis
Škotiški kiaušiniai (Scotch eggs)
3 kiaušiniai
3 žalios dešrelės
1 kiaušinis
keli šaukštai pieno
miltai
džiūvėsėliai
Reikia labai minkštai išvirti kiaušinius. Pvz užvirus pavirti 3-4 minutes. Tada staigiai atšaldyti ir nulupti. Mėsos nieko ruošti nereikia, tiesiog perpjauti dešrelę, nulupti odą, paimti mesą ir ja gražiai aplipdyti kiaušinį, stengtis kiaušinio nespausti, nes gali sutraižkyti :) Ir tada rankas sušlapinus labai gražiai apsiklijuoja. Tada viską pavolioti miltuose, vėliau kiaušinio ir pieno plakinyje (pieno įpilti daugiau nei kiaušinio), nu ir galiausiai atsargiai su šakute pavolioti džiūvėseliuose. ir vuolia. Ideti i orkaitę, nustatytą 400 farenheito ir pakepti 30-35 min. vieną kartą apsukus. Mums užteko ir po vieną kiaušinį. Labai tinka spanguolių padažas. Manau vet koks gaivesnis padažas tinka. O gal ir majonezas su šiek tiek česnako.
Gražios eigos foto čia
Bonappetit.com
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Naujesnis pranešimas
Pradinis puslapis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą